Ο 7ος όμιλος κάνει εκκίνηση με τις αναμετρήσεις Μπενφίκα- Λειψία και Λιόν- Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, σε έναν πολύ αμφίρροπο γκρουπ, με τις τέσσερις ομάδες να έχουν ίσες πιθανότητες πρόκρισης.
Ο 7ος όμιλος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο πιο «ισορροπημένος» σε ότι αφορά τις δυνατότητες των ομάδων που τον απαρτίζουν. Πρόκειται ίσως για τον μοναδικό όμιλο από τους οκτώ, στον οποίο και οι τέσσερις ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες πρόκρισης.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.