Κάτι σε… μονότερμα στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Bundesliga. Με τη Σάλκε να διαλύει την Πάντερμπορν όπως φανερώνει το τελικό 1-5.
Η νεοφώτιστη ομάδα έκανε το… λάθος να προηγηθεί πολύ νωρίς, με την κεφαλιά του εορτάζοντα Ολιβέιρα Σόουζα (8΄). Και ύστερα ήρθαν οι… μέλισσες. Κάτι σε Σάλκε τιμωρός ότι ακολούθησε.
Οι «κένιγκσμπλαου» ανέκτησαν τον έλεγχο, ισοφάρισαν με τον Σανέ στο ημίωρο. Και κράτησαν τα καλύτερα για το δεύτερο μισό. Μονόλογος της Σάλκε, που ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα με το… καλημέρα, χάρη σε ένα δυνατό σουτ του Σερντάρ το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χουτ, για το 1-2.
Ακολούθως, ανέλαβε δράση ο Αρίτ, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα στο 71’ και στο 85’, ενώ ενδιάμεσα συμμετείχε και στη φάση του 1-4, δίνοντας την πάσα στον Μπουργκστάλερ κι εκείνος στη συνέχεια «σέρβιρε» στον Κουτουτσού, που πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ!
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής της Bundesliga:
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Φερνάντο Μπελούτσι φιλοξενεί διάφορες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, αλλά και της μουσικής στο πρότζεκτ «Club Atletico Rock & Roll» που «τρέχει» στο YouTube.