Μετά την ομιλία του ο πρώην πρωθυπουργός, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργοι μετέβησαν στο «σπίτι» του Ιβάν Σαββίδη. Δηλαδή στο «Μακεδονία Παλλάς» που ανήκει στον ομογενή επιχειρηματία.
Εκεί στήθηκαν πηγαδάκια και συνομιλίες γύρω από την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στο Βελλίδιο λίγη ώρα πριν.
Είχαν άλλωστε πολλά να πουν μιάς και η ομιλία του Τσίπρα ήταν σχετικά υποτονική. Όπως άλλωστε και η αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα στις 7 Ιουλίου.
Μόνο η αναφορά του στο Μακεδονικό προκάλεσε πολλά χειροκροτήματα.
Θα είχε ενδιαφέρον αν θα είχε πάει ο Ιβάν Σαββίδης αν θα χειροκροτούσε με αυτές τις αναφορές.
Μπορεί από την άλλη να συζήτησαν στο «Μακεδονία Παλλάς» για το πώς καταφέρνει ο ΠΑΟΚ να… τρυπάει τις άμυνες των αντιπάλων και να βαζει γκολ στο 93′.
Ίσως να ελπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα βάλει κάποια στιγμή και αυτός γκολ στην κυβέρνηση, έστω και στο 93′, δηλαδή στο τέλος της τετραετίας.
Σίγουρα βεβαίως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα αισθάνθηκαν φιλικά στο… στρατηγείο του Ιβάν Σαββίδη.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»