Ολυμπιακός: Πως έπαιξε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο
Μέσω του δημοσιογράφου Ιακόπο Ντε Σάντις από το www.pianetabasket.com, το «10» αναλύει την εμφάνιση των Ερυθρόλευκων απέναντι στο συγκρότημα του Ετόρε Μεσίνα. Ποιοι ξεχώρισαν, η κατάσταση του Σπανούλη, ο Μπόλντγουιν και ο φρέσκος Ρούμπιτ
Μετά το ξεμούδιασμα με τον Ηρακλή και τα άνευ σημασίας φιλικά στο Μέτσοβο, ο Ολυμπιακός έπαιξε ένα πολύ σοβαρό φιλικό προετοιμασίας με την Αρμάνι Μιλάνο στο Λούκα της Ιταλίας, που φανέρωσε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, που για την περίοδο που διανύουμε είναι άκρως λογικά.
Στην ήττα με 78-62, αυτό που προβλημάτισε ήταν οι μόλις 7 ασιστ από τους Πειραιώτες.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Φερνάντο Μπελούτσι φιλοξενεί διάφορες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, αλλά και της μουσικής στο πρότζεκτ «Club Atletico Rock & Roll» που «τρέχει» στο YouTube.