Σε μία διαφορετική ανάρτηση στο Instagram προχώρησε η Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato), δίνοντας το δικό της body positive μήνυμα.
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερή της ανασφάλεια είναι για το σώμα της και ότι μέχρι στιγμής όλες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει είναι αποτέλεσμα ρετουσαρίσματος και Photoshop.
Για να φανταστείτε την δυναμική που έχει αναπτύξει στα social media θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram έχει ανεβάσει μόνο 47 posts και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερων από 73.5 εκατομμύρια followers.
«Κουράστηκα τόσο πολύ να ντρέπομαι για το σώμα του, να το ρετουσάρω (ναι,οι προηγούμενες φωτογραφίες μου με μπικίνι είχαν ρετουσαριστεί και μισώ που το έκανα αλλά αυτή είναι η αλήθεια) ώστε οι άλλοι να νομίζουν ότι είμαι αυτό που εκείνοι θεωρούν ιδεατό, αλλά δεν είμαι εγώ» γράφει μεταξύ άλλων και συνεχίζει: «Θέλω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου να είναι σχετικά με το είμαι αυθεντική σ’ αυτό που είμαι παρά να προσπαθώ να φθάσω τα στάνταρ κάποιου άλλου. Να’ μαι, χωρίς ντροπή ή φόβο και περήφανη για το σώμα μου που πέρασε τόσο πολλά και θα συνεχίσει να με εκπλήσσει όταν με το καλό θα γεννήσω κάποια μέρα.»
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας