Μια σημαντική προσθήκη στην προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού είχε ο Ντέβιντ Μπλατ, καθώς ο Αντώνης Κόνιαρης ενσωματώθηκε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες για να ξεκινήσει τη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Έλληνας γκαρντ που «κόπηκε» τελευταία στιγμή από την τελική 12άδα της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πλέον κανονικά στην διάθεση του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού για τους επόμενους φιλικούς αγώνες που θα δώσει ο σύλλογος.
Να θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν την Τετάρτη (4/9) για την Πίζα της Ιταλίας και τελικό προορισμό τη Λούκα, με σκοπό να λάβουν μέρος στο φιλικό τουρνουά «Lucca tournament» (6-7/9).
Εκεί ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο (6/9, 19:30 ώρα Ελλάδας), ενώ οι άλλες δύο ομάδες που συμπληρώνουν τη διοργάνωση θα είναι η Αναντολού Εφές και η Βενέτσια.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).