Πολύ σημαντική νίκη με 3-2 στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα, πήρες η ΑΕΚ δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις χωρίς τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Μάρκο Λιβάγια, εκ των κορυφαίων της Ένωσης στο χθεσινό παιχνίδι, τόνισε σε δηλώσεις πως θα κρατουσε τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Για την νίκη: «Μετά από ένα απίστευτο παιχνίδι στην Τουρκία η ομάδα τα πήγε πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος. Δείξαμε χαρακτήρα και τώρα έχουμε δύο εβδομάδες για να δουλέψουμε. Ο κ. Κωστένογλου είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, μιλάει πάρα πολύ με τους ποδοσφαιριστές και η διαφορά είναι ότι τώρα είμαστε περισσότερο ομάδα.

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που δεν χρειάζεται να παίζει πάντα από πίσω με τον τερματοφύλακα με κοντινές πάσες όπως μας ζητούσε ο προηγούμενος προπονητής. Έχουμε μεγάλη δυναμική, δίνει τη μάχη της κατά τη διάρκεια του αγώνα και είναι αυτή που είδαμε».

Για τον πανηγυρισμό του με τους οπαδούς: «Προσπαθούσα να τους πω να δώσουν έξτρα ώθηση για μας, τους ευχαριστώ γιατί μας βοήθησαν πολύ με την παρουσία τους σήμερα».

Για τον αν κρατάει κάτι από τον Καρντόσο: «Δείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά».

Για τον Νέλσον Ολιβέιρα: «Είναι ένας ένας μεγάλος και έμπειρος παίκτης, έχει προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει. Ελπίζουμε να μην έχει κάτι πολύ σοβαρό».

Για τον αν θα επέλεγε να κρατήσει τον Κωστένογλου: «Ναι».

Γράψτε το σχόλιο σας