Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι ο Περέα, ο οποίος υπέγραψε το διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Χουάν Χοσέ Περέα. Ο Κολομβιανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Ο Περέα γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2000 στη Μπογκοτά της Κολομβίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Εσκοφουτούπερ της Κολομβίας, δοκιμάστηκε για μια περίοδο στην αυστριακή Ζάλτσμπουργκ και τελικά η Πόρτο τον ενέταξε στην ακαδημία της. Με την K19 της Πόρτο κατέκτησε το Youth League τη σεζόν 2018-19.
«Ο Παναθηναϊκός μου προσφέρει την ευκαιρία να παίξω σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα σε ένα μεγάλο όσο και ιστορικό σύλλογο. Όταν σου κάνει πρόταση ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς εύκολα να αρνηθείς. Έχω μάθει πολλά για την ιστορία της ομάδας και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο.
Πέρυσι με την ομάδα Νέων της Πόρτο κατέκτησα τα πάντα και είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο αυτών των ηλικιών. Όμως έχω φιλοδοξίες ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό, να σκοράρω γκολ και να δώσω χαρά στον κόσμο. Η βασική θέση μου είναι σέντερ φορ αλλά μπορώ να παίξω και ως δεύτερος επιθετικός», ήταν τα πρώτα λόγια του Περέα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Έσπασαν καρδιές στο Παγκρήτιο. Και οι δυο ομάδες πέρασαν μπροστά στο σκορ (0-1 και 2-1), τελικά ο ΟΦΗ ήταν πιο ουσιαστικός και πήρε το τρίποντο πριν από τη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου στη Λιβαδειά