Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπεργκ: «Στριμωχτήκαμε στο πρώτο ματς, στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά»

Μπεργκ: «Στριμωχτήκαμε στο πρώτο ματς, στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά»

Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Ολυμπιακός στρίμωξε την Κράσνονταρ στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ του Champions League και την ήττα από τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τους στρίμωξε στη γωνία και πλέον όλα είναι δύσκολα.

Ωστόσο ο Σουηδός φάνηκε αισιόδοξος πως μπορεί να γίνει η ανατροπή λέγοντας πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ:

Για την ισοπαλία με την Λοκομοτίβ Μόσχας: «Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, η Λοκομοτίβ πέτυχε ένα γρήγορο γκολ και έπρεπε να αντιδράσουμε. Τα πρώτα 20-30 λεπτά δεν ήταν καλά για εμάς, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στη συνέχεια είχαμε τον έλεγχο και αποκτήσαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Νομίζω πως έπρεπε να κερδίσουμε».

Για την κριτική από τους οπαδούς: «Οι οπαδοί θέλουν να σχολιάζουν, πάντα έχουν την γνώμη τους. Αν είναι δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα, θα πουν άσχημα πράγματα. Δεν πρέπει να δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτά, πρέπει να προπονούμαστε περισσότερο και να παίζουμε. Ίσως έχουν δίκιο για το παιχνίδι στην Ελλάδα. Ήταν μεγάλη αποτυχία για μας».

Για την απόδοση του: «Πάντα προσπαθώ να παίζω καλά. Είμαι καινούριος στην ομάδα και δεν είναι τόσο εύκολο για μένα. Η ομάδα μας σταδιακά βρίσκει το ρυθμό της, γίνεται πιο δυνατή. Το παιχνίδι στην Ελλάδα είναι η εξαίρεση σε ένα γενικότερο σερί καλών αγώνων που είχαμε. Το 4-0 είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολο για εμάς».

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: «Στριμωχτήκαμε στη γωνία στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε από το πρώτο λεπτό. Πιστεύω στην ομάδα και στο καλό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ μας έδειξε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024