Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με «ρούχα έκτακτης ανάγκης» απαντά στις κλοπές η Βαρκελώνη

Με «ρούχα έκτακτης ανάγκης» απαντά στις κλοπές η Βαρκελώνη

Προκειμένου να βοηθήσει τους λουόμενους που πέφτουν θύματα ληστών.

Ένα τρόπο να βοηθήσει τους λουόμενους, ιδιαίτερα αυτούς στις παραλίες γυμνιστών, που πέφτουν θύματα ληστών αναζήτησε η αστυνομία της Βαρκελώνης, εγκαινιάζοντας τα «ρούχα έκτακτης ανάγκης».

Συγκεκριμένα, η τοπική αστυνομία μοίρασε περισσότερες από 100 συσκευασίες «ρούχων για έκτακτες ανάγκες» σε λουόμενους που βγαίνοντας από την θάλασσα διαπιστώνουν ότι τα ρούχα τους έχουν κλαπεί από την παραλία από κλέφτες που μαστίζουν τις ακτές της πόλης.

Οι «συσκευασίες αντικατάστασης κλεμμένων ρούχων» περιλαμβάνουν ένα μακό μπλουζάκι με το λογότυπο του δημοτικού συμβουλίου, ένα σορτσάκι, σαγιονάρες αλλά και ένα εισιτήριο του μετρό, κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα οι λουόμενοι στις παραλίες γυμνιστών της πόλης -τις Σαντ Σεμπαστιάν και Μαρ Μπέλα- στις οποίες δρουν κλέφτες και απ’ όπου θα δυσκολεύονταν οι λουόμενοι να φύγουν χωρίς ούτε το μαγιό τους.

Η Βαρκελώνη έχει παραλίες μήκους πέντε χιλιομέτρων, εκ των οποίων η δημοφιλέστερη -τόσο για τους λουόμενους όσο και για τους κλέφτες- είναι η Μπαρτσελονέτα. Μέχρι το τέλος της περασμένης εβδομάδας, στο τοπικό αστυνομικό τμήμα είχαν καταγγελθεί 853 κλοπές ρούχων, περιλαμβανομένων και 17 περιστατικών βίαιων κλοπών.

Από τον Μάιο ως τον Σεπτέμβριο τα τελευταία οκτώ χρόνια, μια ομάδα αστυνομικών, κάποιοι με πολιτικά ρούχα, περιπολούν στις 10 παραλίες της πόλης με αυτοκίνητα, ποδήλατα, μηχανάκια, «γουρούνες» ή κάνουν πεζή περιπολία.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024