Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παλαιά Εθνική οδό Πατρών-Αιγίου, μεταξύ των κοινοτήτων Καμαρών και Λόγγου, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μια 67χρονη γυναίκα και το σχεδόν ενός έτους εγγονάκι της.
Από τη σύγκρουση τα δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, ενώ ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο κινούμενος προς τη θάλασσα.
Ωστόσο αστυνομικοί, που ενημερώθηκαν άμεσα, κατάφεραν να τον εντοπίσουν, να τον καταδιώξουν και να τον συλλάβουν.