Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ από τη Λέστερ με τον Άγγλο να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος αμυντικός όλων των εποχών!
Το μεταγραφικό σήριαλ του Χάρι Μαγκουάιρ είχε αίσιο τέλος για την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Άγγλος αμυντικός ανακοινώθηκε σήμερα με κάθε επισημότητα.
Το ποσό της μεταγραφής δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, ωστόσο έγκυρες πηγές αναφέρουν πως ο 26χρονος θα γίνει ο ακριβότερος αμυντικός όλων των εποχών, κοστίζοντας στους «κόκκινους διαβόλους» 100.000.000 ευρώ!
Ο Χάρι Μαγκουάιρ αγωνίστηκε σε 76 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για την Λέστερ υπογράφοντας στις «Αλεπούδες» το 2017 ερχόμενος από τη Χαλ.
Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έξι χρόνια δηλώνοντας:
«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκονται σε αυτό το εκπληκτικό club. Απόλαυσα τις μέρες μου στην Λέστερ και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για αυτά τα εξαιρετικά δύο χρόνια. Οταν όμως η Γιουνάιτεντ σού χτυπά την πόρτα, είναι μια φανταστική ευκαιρία».
Ο Μαγκουάιρ ντυμένος «κόκκινος διάβολος» στην παρουσίαση του από τη Γιουνάιτεντ:
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.