Στον Άγιαξ μετρούν αντίστροφα για τις δύο αναμετρήσεις τους με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.
Oι φίλαθλοι του Αίαντα εξαφάνισαν τα εισιτήρια για το ματς με τον Δικέφαλο του βορρά στη «Johan Cruyff Arena» (13/8), με τους Ολλανδούς να ενημερώνουν ότι τόσο τα εισιτήρια για τα δυο παιχνίδια όσο και τα μεμονωμένα τα οποία δόθηκαν σε μέλη της ομάδας, εξαντλήθηκαν όλα σε περίπου 24 ώρες.
Η διοίκηση της ολλανδικής ομάδας προχώρησε στην έκδοση «πακέτου» εισιτηρίων για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα δώσει το επόμενο διάστημα και οι φίλοι της ομάδας τα εξαφάνισαν.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τον «δικέφαλο του Βορρά» εξαντλήθηκαν σε διάστημα περίπου 24 ωρών.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με σκόρερ τον Αραούχο η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 τη Βαγιεκάνο που είχε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύθηκε. Στο +7 οι Καταλανοί από τη Ρεάλ», περιμένουν απώλεια από το ντέρμπι της Μαδρίτης το βράδυ.
Ο Ηρακλής επικράτησε στοn αγώνα - φιέστα με την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-1 και έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 με «τρίποντο». Στη δεύτερη θέση η Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε του Αστέρα Β με 3-0