Με οριακή άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
Με περιορισμένες διακυμάνσεις κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης.
Με περιορισμένες διακυμάνσεις κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης.
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:00, διαμορφώνεται στις 870,22 μονάδες, σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,07%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,15 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,04%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,34%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Ελλάκτωρ(+2,68%), της ΑΔΜΗΕ(+0,70%) και της Jumbo(+0,68%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (-1,63%), της Σαράντης(-0,81%) και της ΔΕΗ(-0,66%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+0,74%) και των Κατασκευών(+0,64%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες της Υγείας(-2,82%) και των Τροφίμων(-0,60%).
Ανοδικά κινούνται 33 μετοχές, 28 πτωτικά και 15 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Fieratex+4,73% και Παϊρης+3,32%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ξυλεμπορία(π) -21,90% και Νάκας -9,41%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Απόφαση ονοματοδοσίας Σχολικού Γυμναστηρίου σε «Ιωάννης Ιωαννίδης»
- Στο 2,5% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο – Πού καταγράφονται οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών
- «Βόμβα» στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αποκλείστηκε ο Ουκρανός για το κράνος με τους νεκρούς αθλητές
- Σαμουράι: Η αληθινή ιστορία πίσω από τον μύθο των άτρωτων πολεμιστών
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος – Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών
- Ιταλία: Δίχρονο παιδί κινδυνεύει να πεθάνει έπειτα από πρωτοφανές ιατρικό λάθος σε μεταμόσχευση
- Kαταιγίδα Nils: Σαρώνει τη Γαλλία – Ένας νεκρός και 850.000 σπίτια χωρίς ρεύμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)




















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442