Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τις ευχές της στον Λεονάρντο Κούτρη, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού γιορτάζει τα 24α γενέθλιά του ανήμερα του σημαντικού αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν, για τον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κούτρης θέλει ως δώρο γενεθλίων το «διπλό» στην Τσεχία, παίρνοντας προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.
Ο Έλληνας διεθνής αγωνίζεται από το 2017 στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για την τρίτη του σεζόν στους Πειραιώτες. Τις τελευταίες μέρες «συνδέθηκε» με ομάδες της Primera Division, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» υπολογίζουν στον βασικό τους «κορμό» τον 24χρονο αμυντικό.
Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα γενέθλια του Κούτρη:
Χρόνια πολλά Λεονάρντο! / Happy Birthday Leonardo Koutris!#happybirthday #olympiacos #wishes
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο