Τον γύρο των social media έχουν κάνει φωτογραφίες χρηστών που ανεβάζουν τους εαυτούς τους…30 χρόνια από τώρα.
Αν και τα γηρατειά είναι ο τρόμος και ο φόβος για τους περισσότερους, κάποιοι είπαν να τα αντιμετωπίσουν με ένα πιο αστείο τρόπο.
Πώς θα είναι όμως οι πολιτικοί αρχηγοί αρχηγοί όταν γεράσουν;
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πέντε αρχηγοί των κομμάτων που βρίσκονται στη Βουλή και τρεις πρώην πρωθυπουργοί μπήκαν στην εφαρμογή και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε παρακάτω:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας