Στο Περιστέρι είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα, με τον Ατρόμητο του Γιάννη Αναστασίου να δίνει ένα πολύ δυνατό φιλικό τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Ελληνας τεχνικός έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που έγινε στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας.
Στο γήπεδο βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όπως ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Αγγελος Μπασινάς, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, αλλά και αρκετοί παράγοντες του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, τη σπουδαία αναμέτρηση παρακολουθούν από κοντά ο Β’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Τάκης Αγραφιώτης, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, αλλά και o επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών, Φρανσουά Μοντέστο.
Στις κερκίδες βρίσκεται επίσης ο CEO της Νότιγχαμ Φόρεστ και πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, αλλά και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της βρετανικής ομάδας, Κούλης Δουρέκας.
Ο 21χρονος επιθετικός, συμπαίκτης του Τζόλη στην Μπριζ, έχει μπει στο μεταγραφική στόχαστρο της ‘Αρσεναλ που έχει το προβάδισμα, όμως ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες
Πραγματοποιώντας εξαιρετικό 2ο ημίχρονο κι έχοντας 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, το Μαρούσι νίκησε στο Ιβανώφειο με 91-72 τον Ηρακλή, στο κι έκανε σημαντικό βήμα για την σωτηρία του.