Πέδρο Μαρτίνς: «Την άλλη εβδομάδα οι αποφάσεις για το ρόστερ»
Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στο Αμβούργο και τόνισε ότι οι αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας θα παρθούν την επόμενη εβδομάδα σε συνεννόηση με τη διοίκηση
Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στο Αμβούργο (1-1) και τόνισε ότι οι αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα σε συνεννόηση με τη διοίκηση.
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA:
-Για το ρόστερ: «Θα το γνωρίζουμε από την επόμενη εβδομάδα. Θα ήθελα να κρατήσω 22-23 παίκτες συν τους τερματοφύλακες. Θα μιλήσουμε πρώτα με τη διοίκηση και μετά θα το ανακοινώσουμε στους ποδοσφαιριστές, πρώτα αυτοί θα το μάθουν», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.
-Για την εικόνα του φιλικού: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή και μετά το παιχνίδι έγινε πιο ισορροπημένο. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα παρότι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Έχουν πολύ καλούς παίκτες.
Το γήπεδο ήταν μικρό και το χόρτο ήταν λίγο πιο ψηλό από ό,τι θέλαμε για να αποδώσουμε όπως θα θέλαμε. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με ποιότητα και θέαμα, αλλά κρατάω το πάθος των παικτών μου. Τα έδωσαν όλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και σε αυτό το στάδιο».
-Για την απόδοση των νεαρών παικτών: «Μας βοήθησαν και τους βοηθήσαμε. Μεγαλώνουν μαζί μας και βοηθούν την ομάδα. Έχουν ταλέντο και είναι καλό που βρίσκονται εδώ. Σίγουρα θα είναι στο μέλλον του Ολυμπιακού, αλλά έχουν και παρόν μαζί μας».
Για την κατάσταση του Φορτούνη μετά τον τραυματισμό του: «Ακόμη δεν έχω κάποια πληροφόρηση. Θα πρέπει να μιλήσω με τον γιατρό».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η κόντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Saudi Pro League συνεχίζεται, ο Πορτογάλος απείχε και από δεύτερο σερί ματς, κατά το οποίο ο κόσμος της Αλ Νασρ στάθηκε μαζικά στο πλευρό του σηκώνοντας πλακάτ με το «7».