Τι ισχύει για Άρη και Οικονόμου
Προτάθηκε, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα ο Έλληνας στόπερ για τον Άρη
Ο Βαγγέλης Οικονόμου δεν υπολογίζεται από το Γιώργο Δώνη, ακολουθεί ένα ξεχωριστό πρόγραμμα προπόνησης στον Παναθηναϊκό και προτάθηκε στον Άρη που αναζητά έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό παράλληλα με τις άλλες θέσεις στις οποίες θέλει να ενισχυθεί.
Σε πρώτη φάση, όμως, οι κιτρινόμαυροι δεν ασχολούνται με την περίπτωση του Ελληνα αμυντικού καθώς εξετάζονται κατά προτεραιότητα άλλες προτάσεις που έχουν αξιολογηθεί.
Ο Οικονόμου μετράει 24 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό από το 2017 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό, Καβάλα, Ιωνικό, Πανιώνιο αλλά και στο εξωτερικό για λογαριασμό της Ρος Κάουντι.
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442