Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε δαιδαλώδες τούνελ η σορός της βιολόγου – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου

Σε δαιδαλώδες τούνελ η σορός της βιολόγου – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου

Την Τετάρτη θα γίνει η νεκροψία της άτυχης αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, της οποίας η σορός εντοπίστηκε μέσα σε σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά.

Την Τετάρτη θα γίνει η νεκροψία της άτυχης αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, της οποίας η σορός εντοπίστηκε μέσα σε σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά.

Όπως ανέφερε το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που έφτασε από την Αθήνα «θέλουμε να δώσουμε μεγάλη σημασία στα πάντα και να μην αφήσουμε καμία εκκρεμότητα. Για αυτό στο σημείο βρίσκονται και δύο ιατροδικαστές».

«Η είσοδος που οδηγούσε στα τούνελ ήταν περίπου 100 μέτρα από τον αγροτικό δρόμο, ενώ το πτώμα βρέθηκε σε περίπου 60 μέτρα, σε μη εμφανές σημείο. Οδηγηθήκαμε από την αστυνομία στην είσοδο της σπηλιάς η οποία οδηγούσε μέσα από διάφορα τούνελ και δαιδαλώδεις διαδρομές στο σημείο που ήταν το πτώμα της γυναίκας» δήλωσε από πλευράς του ο Νικόλαος Παπαλεωνίδας, Επιπυραγός, Υποδιοικητής της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης.

Η σορός της 60χρονης Suzanne Eaton παραδόθηκε νωρίτερα το απόγευμα στους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε από άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης αφού προηγουμένως ο χώρος όπου βρέθηκε είχε εξερευνηθεί εξονυχιστικά από το κλιμάκιο του εγκληματολογικού της Αθήνας.

Σύμφωνα με το cretalive αναφέρουν ότι η 60χρονη βρέθηκε σε πλάγια θέση, σε κατάσταση αποσύνθεσης. Η πρόσβαση στο τούνελ που βρέθηκε, είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θα πρέπει δηλαδή κάποιος να γνωρίζει πολύ καλά το χώρο και να έχει λόγο να βρίσκεται εκεί.

Υπάρχει μια τάφρος ύψους περίπου δύο μέτρων και όταν την ανέβεις, υπάρχει δένδρο και πίσω από αυτό κλαδιά. θα πρέπει δηλαδή, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές χαρακτηριστικά, κάποιος να ανοίξει με τα χέρια του τα κλαδιά για να βρει την είσοδο και να μπει μέσα.

Σύμφωνα με το Flashnews από τις αρχές η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως «εγκληματική ενέργεια» και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως η 60χρονη έχασε την ζωή της σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε εκεί από εκείνον ή εκείνους που εμπλέκονται, οι οποίοι την τοποθέτησαν μέσα στα τούνελ.

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοι

Την ίδια ώρα συγκλονισμένη είναι η διεθνής ερευνητική κοινότητα από την τροπή που έλαβε τις τελευταίες ώρες, η υπόθεση της εξαφάνισης της Αμερικανίδας Βιολόγου Suzanne Eaton.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του ερευνητικού ιδρύματος, στο οποίο εργαζόταν η άτυχη 60χρονη, αναφέρεται:

«Με ανείπωτη λύπη και θλίψη ανακοινώνουμε τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης μας φίλης και συναδέλφου Σουζάν Ίτον. Η αστυνομία ανέκτησε το σώμα της κατά η διάρκεια του απογεύματος της 8ης Ιουλίου.

»Οι αρχές δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει την έρευνά τους σχετικά με τα γεγονότα που μπορεί να έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου, και θα παράσχουμε περαιτέρω ενημερώσεις καθώς λαμβάνουμε πληροφορίες.

»Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι και ενοχλημένοι από το τραγικό αυτό γεγονός. Η Σουζάν ήταν μία εξαιρετική και εμπνευσμένη επιστήμονας, αγαπημένη σύζυγος και μητέρα, μια αθλήτρια και ταυτόχρονα ένα πραγματικά υπέροχο άτομο, αγαπητό σε όλους μας.

»Η απώλειά της είναι αβάσταχτη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με το σύζυγο της Τόνι, τους γιους της Μαξ και Λουκ, και με όλη την οικογένειά της».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024