Σορός ατόμου βρέθηκε σε αυτοκίνητο κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε περιοχή του δήμου Δομοκού Φθιώτιδας (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από την Eurokinissi).
Οι πυροσβέστες εντόπισαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το άψυχο σώμα ενός ανθρώπου
Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά την 01:33 σήμερα Παρασκευή και αμέσως σήμανε συναγερμό.
Δύναμη 7 πυροσβεστών με 3 οχήματα έσπευσε στο σημείο και ρίχτηκε στη μάχη της κατάσβεσης.
Κατά την επιχείρηση, οι πυροσβέστες εντόπισαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το άψυχο σώμα ενός ανθρώπου.
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε ΕΙΧ όχημα σε περιοχή του δήμου Δομοκού Φθιώτιδας. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).