Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
UB40 και Αντώνης Ρέμος σε μια μοναδική συναυλία την Τετάρτη

UB40 και Αντώνης Ρέμος σε μια μοναδική συναυλία την Τετάρτη

Η πιο πετυχημένη reggae -pop μπάντα, UB40, και ο κορυφαίος έλληνας ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος την Τετάρτη στο Θέατρο Πέτρας

Στις 21:30 την Τετάρτη στο Θέατρο Πέτρας ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τους UB40 στην πιο ανατρεπτική μουσική συνάντηση της χρονιάς.

Το πιο πετυχημένο Reggae Pop συγκρότημα στον κόσμο και ο “δικός μας” κορυφαίος Αντώνης Ρέμος, συναντώνται σε μία εκρηκτική συναυλία που θα αφήσει εποχή.

Οι UB40, το κορυφαίο -εδώ και 4 δεκαετίες- Reggae Pop συγκρότημα στον κόσμο, με περισσότερα από 70εκ. πωλήσεις και 4 φορές υποψήφιο για βραβείο Grammy, ήρθε, μετά τη Θεσσαλονίκη, και στην Αθήνα για να μας ταξιδέψει στο μαγικό μουσικό του σύμπαν, με ρυθμούς reggae & global pop και να μας κάνει να θυμηθούμε παλιές και νεότερες παγκόσμιες επιτυχίες, όπως το “Red Red Wine”, το “Here I Am” και δεκάδες ακόμη singles.

Ο «δικός μας» Αντώνης Ρέμος, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές, έρχεται σε αυτή την μουσική συνάντηση της χρονιάς, να μας συνεπάρει και πάλι, με τις δεκάδες επιτυχίες του και να μας θυμίσει για μια ακόμη φορά, τον λόγο για τον οποίον βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή των Charts και της καρδιάς μας, εδώ και 3 δεκαετίες.

Ραντεβού λοιπόν, στη συναυλία που θα χαρίσει ανεπανάληπτες μουσικές συγκινήσεις στο μουσικόφιλο κοινό που θα βρεθεί στο Θέατρο Πέτρας στις 21:30 την Τετάρτη.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024