Ο Ολυμπιακός νίκησε με το εντυπωσιακό 5-0 τη Γιαγκελόνια στην τελευταία του φιλική αναμέτρηση επί πολωνικού εδάφους, σε ένα παιχνίδι όπου έλαμψε ο Γκερέρο, αλλά και οι Γιώργος Μασούρας, Ραντζέλοβιτς.
Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ, ενώ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε δύο ασίστ. Από την άλλη ο Σέρβος όση ώρα αγωνίστηκε έκανε αισθητή την παρουσία του, ενώ μοίρασε και μια φανταστική ασίστ στον Φορτούνη για το πέμπτο τέρμα.
Το άλλο τέρμα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς πέτυχε ο Μπα, ενώ ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube από την παρακάμερα του ματς με τη Γιαγκελόνια για μία… διαφορετική ματιά της εύκολης νίκης των Πειραιωτών.
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.