Γκερέρο αποκλειστικά στο One Channel: Τα δίνω όλα στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό
Στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, μιλώντας αποκλειστικά στο One Channel μετά το εμφατικό 5-0 επί της Γιαγκελόνια
Στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, μιλώντας αποκλειστικά στο One Channel μετά το εμφατικό 5-0 επί της Γιαγκελόνια.
Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών. Ο Ελ Αραμπί μαζί με τον Γκερέρο θα αποτελέσουν τις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς εν όψει των αγώνων που έρχονται με την Βικτόρια Πλζεν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γκερέρο μίλησε αποκλειστικά στο One Channel για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Ολυμπιακό.
Αναφέρθηκε στη σπουδαία δουλειά που βγήκε στο φιλικό με την Γιαγκελόνια. «Υπάρχει βελτίωση στην ομάδα αλλά στην προετοιμασία το σημαντικό είναι να γίνεται δουλειά και μέσα από τα φιλικά. Παίξαμε πολύ ομαδικά, παίξαμε ο ένας για τον άλλο. Θέλουμε να το έχουμε αυτό το στοιχείο στον φετινό Ολυμπιακό». Μιλώντας για το δικό του χατ-τρικ, τόνισε πως «νιώθω καλά στην φυσική κατάσταση. Το ότι έβαλα τρία γκολ νομίζω ότι είναι τυχαίο. Αυτό που θέλω είναι να τα δώσω όλα στο γήπεδο. Κάποιες φορές βάζω τα γκολ, κάποιες άλλες όχι. Το σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα, γι’ αυτό τα δίνω όλα στο γήπεδο.
Αναφερόμενος στον απώτερο στόχο του Ολυμπιακού, ο άσος των Πειραιωτών δήλωσε πως «παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται. Τα δύο επόμενα είναι πολύ δυνατά παιχνίδια. Και εμείς βελτιωνόμαστε, γινόμαστε καλύτεροι για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, στα επίσημα παιχνίδια που μας περιμένουν».
Πηγή: onetv.gr
- Ακρωτηριάστηκε 23χρονος οπαδός της ΑΕΚ από φωτοβολίδα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό
- «Πάγωσαν» στην Γκενκ: Τραυματίστηκε ο Καρέτσας (pics)
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- «Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών η πρώην παίκτρια του WNBA, Κάρα Μπράξτον
- Έπος: Ο Λαπόρτα έπιασε σφουγγαρίστρα και βοήθησε στην πλημμύρα του Καμπ Νου (vids)
- Ο Γρηγορίου είναι κοντά στον Άρη
- Έτσι αφύπνισε τους παίκτες του ο Σπανούλης: «Τους είπα ή συγκεντρωνόμαστε στο μπάσκετ ή φεύγω»
- Tο παράδειγμα της Ρόμα και τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Λεβερκούζεν για τον Ολυμπιακό (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442