Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Βέρντε της Ρόμα»

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Βέρντε της Ρόμα»

Η ΑΕΚ αναζητά παίκτες για να ενισχύσει τα άκρα της, με ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Βέρντε της Ρόμα.

Μετά την προσθήκη του Παουλίνιο στην άμυνα, του Σιμάο στον χώρο του κέντρου, αλλά και την απόκτηση του Ζεράλδες ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, η ΑΕΚ έχει ρίξει το βάρος της στην απόκτηση ενός εξτρέμ για να ενισχύσει τον σύλλογο.

Όπως μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στα ραντάρ τους τον 23χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό της Ρόμα, Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στην Βαγιαδολίδ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής πολύ δύσκολα θα μείνει στην ομάδα της «αιώνιας πόλης», ωστόσο τονίζουν πως ο νέος τεχνικός των «τζιαλορόσι», Πάουλο Φονσέκα, θα επιθυμούσε να δοκιμάσει τον παίκτη.

Όπως σημειώνει το «tuttoasroma.it» ακόμα δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις της ΑΕΚ, ενώ αναφέρεται και σε ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για τα λεφτά που προσφέρει η «ένωση» ή για αυτά που ζητούν οι Ρωμαίοι.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024