Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζεράλδες: «Με τον Καρντόσο ο κόσμος θα ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο» (vid)

Ζεράλδες: «Με τον Καρντόσο ο κόσμος θα ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο» (vid)

Ο Μιγκέλ Καρντόσο ήταν ο κύριος λόγος που ήρθε στην ΑΕΚ ο Φρανσίσκο Ζεράλδες όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ενώ έδειξε και... διαβασμένος για την ιστορία του συλλόγου.

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες αποτελεί από σήμερα και επίσημα παίκτη της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που βρίσκεται από αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Μιγκέλ Καρντόσο αλλά και στις προσφυγικές καταβολές της Ένωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζεράλδες:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την μεταγραφή. Οι οπαδοί με υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και έχω ήδη νιώσει την αγάπη τους στο πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε με τη νέα μου ομάδα και να νιώσω πάλι το πάθος.

Ήρθα στην ομάδα ειδικά για τον κύριο Καρντόσο γιατί έχω δουλέψει μαζί του στην Ρίο Άβε. Οι οπαδοί δεν τον γνωρίζουν ακόμη, αλλά εγώ μπορώ να πω ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και ο τρόπος παιχνιδιού του θα τους κάνει να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο.

Για την ΑΕΚ έχω διαβάσει ότι ιδρύθηκε από ανθρώπους που εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι άνθρωποι που έχουν παλέψει απέναντι στις δυσκολίες και στις αντιξοότητες και για αυτό το λόγο οι οπαδοί δείχνουν τόσο μεγάλο πάθος για την ομάδα. Αυτό μου αρέσει γιατί και εγώ είμαι μαχητής ως ποδοσφαιριστής οπότε θα ταιριάξω με τους οπαδούς μας.

Είμαι εδώ για να πετύχω τους στόχους μου με την νέα μου ομάδα. Έχω το πλεονέκτημα ότι γνωρίζω τα «θέλω» του προπονητή και αυτό θα με βοηθήσει να παίξω ακόμη καλύτερα. Για το μέλλον θα υπάρξει χρόνος για να τα συζητήσουμε.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ούτε το να μείνω στην ομάδα περισσότερο από αυτόν τον χρόνο. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα παίξω εδώ, αλλά αυτή τη στιγμή εστιάζω στο τώρα και στη φετινή χρονιά».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024