Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον ανισόπεδο κόμβο του Ευαγγελισμού έως το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου του Πλαταμώνα, σύμφωνα με ενημέρωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη από 07:00 έως 19:00.
Ο λόγος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αφορά την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινητοδρόμου.
Τα οχήματα θα κινηθούν με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς.
Επίσης θα υπάρξει και αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα.