Η Νατάσα Σκαφιδά και ο Γιάννης Βαρδής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του μικρού τους γιου!
Το αγαπημένο ζευγάρι έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα δώσει στο μωράκι το όνομα του εκλιπόντα πατέρα του τραγουδιστή Αντώνη, στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία ο Γιάννης.
Η γλυκιά μανούλα Νατάσα Σκαφιδά δημοσίευσε πρόσφατα μία υπέροχη φωτογραφία της μικρής Κατερίνας για να ευχηθεί «καληνύχτα» στους followers της!
Την φωτογραφία συνόδευσε με την λεζάντα: «Σε λατρεύω ψυχούλα μου, είσαι το πιο γλυκό παιδάκι, Goodnight from my princess (Καληνύχτα από την πριγκίπισσα μου)».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.