Η Record επιβεβαιώνει το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον για τον Ντιέγκο Ρέγιες και αποκαλύπτει ότι η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στην Φενερμπαχτσέ για την απόκτηση του
H ΑΕΚ εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του Μεξικανού κεντρικού αμυντικού, Ντιέγκο Ρέγιες (ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε «παίξει» και για τον Ολυμπιακό), όπως επιβεβαιώνει και η πορτογαλική Record με σχετικό ρεπορτάζ.
Αναφέρει μάλιστα ότι η Ενωση όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον 26χρονο αμυντικό, αλλά έχει ήδη καταθέσει πρόταση στην Φενερμπαχτσέ για την απόκτησή του, παρότι μόλις πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε τον Όγκνιεν Βράνιες.
Το συμβόλαιό του με την τούρκικη ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη γειτονική χώρα, με τους ανθρώπους της Φενερμπαχτσέ να ψάχνουν τρόπο να τον παραχωρήσουν. Ο ίδιος από την πλευρά του είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τουρκία και εξετάζει όλες τις επιλογές για το μέλλον του.
Οι Πορτογάλοι εκτός από την ΑΕΚ βάζουν στο κόλπο και τον Ολυμπιακό, ωστόσο, είναι απίθανο να προχωρήσουν οι Ερυθρόλευκοι στην απόκτησή του, από τη στιγμή που έχουν «κλείσει» τον Πορτογάλο Ρούμπεν Σεμέδο. Μένει να φανεί εάν η ΑΕΚ είναι έτοιμη για να καταθέσει πρόταση και αν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της Φενερμπαχτσέ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντιέγκο Ρέγιες αυτό το διάστημα βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς έχει υποχρεώσεις στο Gold Cup με την εθνική ομάδα της χώρας του. Αλλωστε, πρόκειται για ένα από τα βασικά γρανάζια της Εθνικής ομάδας του Μεξικού, με τον τεχνικό της ομάδας να τον χρησιμοποιεί δίπλα στον Νέστορ Αραούχο.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.