Νέο συμβόλαιο με τη Γιουβέντους το οποίο θα έχει διάρκεια ισχύος μέχρι το 2024, υπέγραψε ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ.
Ο Ουρουγουανός μέσος επιβραβεύτηκε για τις καλές του επιδόσεις μέσα στη σεζόν, καθώς σε 40 συμμετοχές είχε 2 γκολ και 3 ασίστ.
Το νέο συμβόλαιο του Μπεντανκούρ λήγει τον Ιούνιο του 2024, ενώ βρίσκεται στη «Γηραιά Κυρία» από το 2017, άρα υπάρχει η πιθανότητα να κλείσει επτά χρόνια στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.
Αυτές τις μέρες ο 22χρονος άσος βρίσκεται στη Βραζιλία όπου αγωνίζεται με τη «σελέστε» στο Copa America.
✍️OFFICIAL⎮ Rodrigo #Bentancur has extended his stay with Juventus until 2024! ⚫⚪
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.