Ανέλαβε το πηδάλιο της Μπουντούτσνοστ ο Σούμποτιτς
Ο Λευτέρης Σούμποτιτς αναλαμβάνει το τιμόνι της Μπουντούτσνοστ, με την ομάδα από την Ποντγκόριτσα να ανακοινώνει κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους
Τον αντικαταστάτη του Γιάσμιν Ρέπεσα αναζητούσε η Μπουντούτσνοστ και τελικώς τον βρήκε στο πρόσωπο του Λευτέρη Σούμποτιτς!
Η ομάδα από το Μαυροβούνιο είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Eλληνοσλοβένου πρώην καλαθοσφαιριστή με τον οποίο είχε ανοίξει κύκλο επαφών.
Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, με τον «Πίξι» να αναλαμβάνει την ομάδα από την Ποντγκόριτσα, με στόχο την επιστροφή στις κούπες!
Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που περιμένει από τους οπαδούς των «πράσινων».
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά συνεχίζει να επιλέγει φάσεις τις προβάλει σε διαιτητές και παρατηρητές αλλά έχουν την ίδια φιλοσοφία με την τηλεκριτική του. Δεν αγγίζει συγκεκριμένες ομάδες.