Ανέλαβε το πηδάλιο της Μπουντούτσνοστ ο Σούμποτιτς
Ο Λευτέρης Σούμποτιτς αναλαμβάνει το τιμόνι της Μπουντούτσνοστ, με την ομάδα από την Ποντγκόριτσα να ανακοινώνει κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους
Τον αντικαταστάτη του Γιάσμιν Ρέπεσα αναζητούσε η Μπουντούτσνοστ και τελικώς τον βρήκε στο πρόσωπο του Λευτέρη Σούμποτιτς!
Η ομάδα από το Μαυροβούνιο είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Eλληνοσλοβένου πρώην καλαθοσφαιριστή με τον οποίο είχε ανοίξει κύκλο επαφών.
Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, με τον «Πίξι» να αναλαμβάνει την ομάδα από την Ποντγκόριτσα, με στόχο την επιστροφή στις κούπες!
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Αν και η Χάποελ του Δημήτρη Ιτούδη προηγήθηκε ακόμη και με 16 πόντους διαφορά, Βαλένθια έκανε την ανατροπή στο Τελ Αβίβ, επικρατώντας στην παράταση με 104-99, για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.