Πανικός επικράτησε πριν τα μεσάνυχτα στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα, όταν ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με καπνογόνα σε καφετέρια και θαμώνες, τραυματίζοντας ένα άτομο και κάνοντας γυαλιά-καρφιά το μαγαζί.
Τραυματίστηκε ηλικιωμένος
Από τη συμπλοκή φέρεται να τραυματίστηκε ηλικιωμένο άτομο, το οποίο παρέλαβε συγγενικό του πρόσωπο, τη στιγμή που οι δράστες έσπαγαν τη τζαμαρία, τα τραπέζια και τα καθίσματα του καταστήματος.
Οπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η επιδρομή σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο κατάστημα ΟΛΥΜΠΙΑ.
Η ιδιοκτήτριά του, μιλώντας στο tempo24.news, είπε ότι περίπου 15 άτομα, φορώντας κράνη, επιτέθηκαν στους θαμώνες του καταστήματος και στη συνέχεια έκαναν το μαγαζί γυαλιά – καρφιά, σπάζοντας τη τζαμαρία και τα τραπεζοκαθίσματα, ενώ πέταξαν και μολότοφ.
Δεν πρόλαβε η αστυνομία…
Επί τόπου έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά οι δράστες είχαν ήδη τραπεί σε φυγή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι ταραχοποιοί είχαν πάρει ακόμη και τραπεζοκαθίσματα από άλλα καταστήματα της περιοχής, τα οποία πέταξαν στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Πληροφορίες του tempo24.news κάνουν λόγο για επίθεση με οπαδικό κίνητρο.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.