Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από ανακοπή ο Γιώργος Ξενίδης
Τραγική είδηση με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, του Ηρακλή και του Ιωνικού μεταξύ άλλων να αφήνει την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα από καρδιακή προσβολή.
Τα δυσάρεστα δεν έχουν σταματημό στον χώρο του ποδοσφαίρου και αυτή τη φορά η τραγική είδηση αφορά στην χώρα μας.
Ο Γιώργος Ξενίδης σε ηλικία μόλις 45 ετών «έφυγε» τα ξημερώματα από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, της ΑΕΚ και του Ιωνικού ένιωσε μια αδιαθεσία και στην συνέχεια έπαθε καρδιακή προσβολή.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα και αναμένεται να τον αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι του.
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442