Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η επανακαταμέτρηση των ψήφων
Η επανακαταμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.
Συνεχίζεται και σήμερα, Πέμπτη, η επανακαταμέτρηση των ψήφων στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης.
Η διαδικασία επανακαταμέτρησης ξεκίνησε χθες στο Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης, μετά από αίτημα του συνδυασμού του Γιώργου Ορφανού «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».
Ανάλογα αίτημα κατέθεσε και ο συνδυασμός του Κωνσταντίνου Ζέρβα «Ναι στη Θεσσαλονίκη», προκειμένου να παρακολουθεί από κοντά την διαδικασία και να χει άμεση εικόνα για το αποτέλεσμα.
Η επανακαταμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.
Να σημειωθεί πως η διαφορά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Γιώργο Ορφανό είναι σύμφωνα με επίσημα αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο 509 ψήφοι.
Η ανακαταμέτρηση θα δείξει ποιος από τους Κωνσταντίνο Ζέρβα, ή Γιώργο Ορφανό θα περάσει στον επόμενο γύρο των εκλογών της Κυριακής για να αναμετρηθεί με τον Νίκο Ταχιάο.
- Όταν ο Tζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε στη Neverland του Μάικλ Τζάκσον
- Μπορεί να αποφευχθεί η ύφεση στην παγκόσμια οικονομία μετά το σοκ στη Μέση Ανατολή;
- Έγραψε ιστορία ο Ιγκόρ Τιάγκο – Φανταστική επίδοση από τον Βραζιλιάνο στράικερ της Μπρέντφορντ
- Hampstead hoax: Κατήγγειλαν τον πατέρα τους για παιδοφιλία αλλά ήταν ψέμα – Η υπόθεση που δίχασε το διαδίκτυο
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον Μακάριο Λαζαρίδη – Προσελήφθη ειδικός σύμβουλος σε υπουργείο χωρίς πτυχίο
- Η Ρεάλ, η δικαίωση του Τσάμπι Αλόνσο και η Λίβερπουλ
- Όχι άλλο πόλεμο! Όταν η πολεμική ειδησεογραφία μάς κάνει τα νεύρα κουρέλια
- Νέες απειλές Τραμπ: «Θα καταστραφεί όποιο πλοίο πλησιάσει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442