Συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του στο σχολικό συγκρότημα της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά λίγο πριν τις 11 το πρωί. Δεκάδες πολίτες που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και επευφημίες τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τραβήξουν σέλφι μαζί του.
«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα, πολύ ηλιόλουστη για την δημοκρατία μας. Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή» είπε ο κ Μητσοτάκης εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς στο οποίο ψήφιζε.
Ευχαρίστησε τις εφορευτικές επιτροπές και τους δικαστικούς αντιπροσώπους που παρίστανται στην εκλογική διαδικασία.
«Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα, σήμερα ο λόγος είναι στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας, ευχαριστώ πολύ και καλή ψήφο», είπε στους δημοσιογράφους. «Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ», σημείωσε τέλος με νόημα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας