Η Κόνι Μεταξά έχει μεγάλη αδυναμία στις φωτογραφίες και αυτός είναι και ο λόγος που ανεβάζει καθημερινά στο προφίλ της νέο υλικό.
Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή δεν χάνει την ευκαιρία να αναστατώνει το Instagram με τις φωτογραφίες που ανεβάζει.
Αυτή τη φορά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία στην οποία ποζάρει και τα επίμαχα σημεία του σώματος είναι καλυμμένα με ένα λευκό σεντόνι και όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια και τα likes των διαδικτυακών φίλων της Κόνι Μεταξά, έπεσαν βροχή.
https://www.instagram.com/p/BxzaGc4IxBG/
Η Κόνι Μεταξά ξέρει καλά πως να διαχειρίζεται την εικόνα της στα social media, δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφίες με σέξι πόζες αλλά και εκκεντρικές στιλιστικές επιλογές.
Πρόσφατα άλλωστε ανέβασε στα social media φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει topless και παραλίγο να…«ρίξει» το instagram.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.