Προληπτικές προσαγωγές πριν την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη
Λόγω της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν πάρει θέση σε καίρια σημεία
Στην προσαγωγή δύο ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον χώρο κοντά όπου σε λίγη ώρα θα μιλήσει ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης οι προσαγωγές είναι τέσσερις και πρόκειται για άτομα που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών κοντά στην Α’ Προβλήτα του Λιμανιού, όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία, ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Λόγω της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν πάρει θέση σε καίρια σημεία.
Η ομιλία του πρωθυπουργού είναι προγραμματισμένη στις 19:30.
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442