Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πολωνία και θα δώσει μια σειρά φιλικών στην πόλη του Γκντάνσκ.
Μια από τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα είναι και η Λέγκια Γκντανσκ, καθώς όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της πολωνικής ομάδας, Πιοτρ Στοκόβιεβιτς οι δύο ομάδες έκλεισαν φιλική αναμέτρηση.
Οι ερυθρόλευκοι, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του ο προπονητής της Λέγκια, στο διάστημα της παραμονής τους θα παίξουν με την ομάδα της Πολωνίας που τερμάτισε στην τρίτη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα, πίσω από τη Λέγκια Βαρσοβίας και τη Πλαστ Γκλίβιτσε.
Η ημερομηνία και οι ώρες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει ένα ακόμη φιλικό, με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 16 Ιουλίου (21.00), στο Καραϊσκάκη.
Η Μπαρτσελόνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας έσπευσε να την καθησυχάσει ότι θα προσέξουν τον Λαμίν Γιαμάλ στην εθνική. Πλήγμα η απώλεια του Ραφίνια
Η CAF εξέδωσε και νέα ανακοίνωση για το μείζον θέμα του τελικού Μαρόκο - Σενεγάλη, προαναγγέλλοντας... μεταρρυθμίσεις, κάνοντας την κριτική ακόμη πιο έντονη, την ώρα που οι νικητές (στο γήπεδο), συνεχίζουν να στήνουν γιορτές για τον τίτλο που κατέκτησαν.