Ευχάριστα νέα έρχονται από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται η 8χρονη Αλεξία, που είχε δεχθεί σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας την Κυριακή της Ανάστατης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν σιγά –σιγά το παιδί, όπου από το Πάσχα βρισκόταν σε καταστολή. Η 8χρονη φαίνεται πως ανταποκρίνεται.
Το πρωί, η Αλεξία άνοιξε τα μάτια της και έπιασε το χέρι της μαμάς της, με τους γονείς της να κλαίνε από χαρά και συγκίνηση. Εντός της ημέρας αναμένεται και ιατρική ανακοίνωση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.