Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κρύβεται» «φοβούμενος την πολιτική αντιπαράθεση προγραμμάτων και θέσεων» δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.
«Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να είναι «άχρηστος σε όλα τα άλλα», όπως θα έλεγε και η Φωτεινή Πιπιλή, αλλά ξέρει άριστα να κρύβεται από τον Αλέξη Τσίπρα, στην ασφάλεια των κομματικών του οργάνων, φοβούμενος την πολιτική αντιπαράθεση προγραμμάτων και θέσεων», αναφέρει Κουμουνδούρου.
«Δυστυχώς για τον ίδιο τη Δευτέρα ξεκινά η εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στη Βουλή, που ο πρωθυπουργός προκάλεσε. Εκεί, ο αρχηγός της ΝΔ θα πρέπει να πει και κάτι ουσιαστικό για να μην γελοιοποιηθεί», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας