Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έρθει πιο κοντά με τον κόσμο του
Η συσπείρωση είναι άγνωστη λέξη πλέον στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και θα πρέπει να βρεθούν τρόποι να πειστούν οι οπαδοί του ότι αλλάζουν πολλά προς το καλύτερο
Οι νίκες στην αρχή της σεζόν έφεραν τον κόσμο στο γήπεδο, υπήρχε ένας ενθουσιασμός, αλλά αυτός κόπασε στη συνέχεια.
Με το -6 και το ρόστερ που είχε η ομάδα ήταν φανερό ότι θα έπρεπε να κάνει πράγματα και θαύματα για να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία και να μπορέσει να κρατήσει τους οπαδούς στο ΟΑΚΑ. Ένας τρόπος ήταν αυτός. Να έρχονται συνέχεια νίκες. Δεν ήρθαν και ο κόσμος σταδιακά απομακρύνθηκε.
'Ανθρακες ο... θησαυρός: Έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή εντυπώσεων για τα αυτονόητα που επιβάλλει η UEFA στην ΕΠΟ λόγω της σύμβασης διαιτησίας, η οποία είναι σε ισχύ εδώ και πολλά χρόνια
Αν και έχασε το πρώτο σετ από την σπουδαία Ίγκα Σβιάτεκ (Νο2 στον κόσμο), η Μαρία Σάκκαρη έκανε μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Ντόχα για 3η φορά στην καριέρα της.
Από την Τετάρτη (11/2) ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυνατά για την απόκτηση του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και την Πέμπτη (12/2) κατάφερε να τον επίσημα δικό του για τα επόμενα 2,5 χρόνια.