O πρώτος ελληνικός σταθμός που «έκοψε» τον Μάικλ Τζάκσον
Με μια ανάρτηση στο facebook ο σταθμός δημοσιοποίησε αυτή την απόφασή του
Μετά τις αποκαλύψεις που έχουν προκύψει από το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» για τον βασιλιά της ποπ ο ραδιοφωνικός σταθμός Easy 97,2 ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναπαίξει τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον.
Με μια ανάρτηση στο facebook ο σταθμός δημοσιοποίησε αυτή την απόφασή του γράφοντας: «Ενημερώνουμε τους ακροατές μας ότι έπειτα από τις τελευταίες καταγγελίες και ισχυρισμούς σχετικά με τον Michael Jackson μέσα απο το ντοκυμαντερ «Leaving Neverland», αποφασίσαμε να σταματήσουμε να μεταδίδουμε τραγούδια του συγκεκριμένου καλλιτέχνη».
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
- Νέο βίντεο της CIA σε YouTube και X με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους από την Κίνα
- Google: «Πάγωσε» προσωρινά η beta έκδοση του Android 17
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»!
- Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 1-1: Γκέλα των Λονδρέζων, η Σίτι στο -4
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442