Ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα του Άρη στο ΣΕΦ (76-67) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, βάζοντας τέλος στα σερί αρνητικά αποτελέσματα.
Με το πέρας της αναμέτρησης, ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για το ματς στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και φάνηκε κάπως να ενοχλείται από την ερώτηση για την… επανεκκίνηση της ομάδας του.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε αρχικά: «Ήταν σημαντικό ότι κάναμε ένα καλό ματς στην άμυνά μας. Δυστυχώς κάναμε κάποια λάθη. Δεν βάλαμε τους πόντους που θέλαμε μετά το πρώτο ημίχρονο» και αναφέρθηκε σχετικά με το restart ότι: «Κάθε φορά με ρωτάτε το ίδιο. Σκέφτομαι για το μέλλον και την Μπουντούτσνοστ. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό; Δεν θα απαντήσω στην ερώτησή σας. Ανυπομονώ για το παιχνίδι της Παρασκευής».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.