Ολοκληρωτική επικράτηση της ΝΔ ανέδειξαν οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον ιατρικό κλάδο για την ανάδειξη εκπροσώπων των εργαζομένων.
Προηγήθηκε η νίκη του Γιώργου Πατούλη στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και ακολούθησε το ίδιο αποτέλεσμα για την παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ στις εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων των νοσοκομειακών γιατρών στην Αττική.
Χθες σειρά είχε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προεδρείου, στις οποίες συμμετείχαν 380 πρόεδροι και εκλέκτορες ιατρικών συλλόγων.
Η παράταξη ΔΗΚΙ-ΕΝΟΣΥΤ, που προέκυψε από τη συνεργασία γιατρών του κεντροδεξιού χώρου, έλαβε ποσοστό 62% εξασφαλίζοντας τις 9 από τις 15 έδρες του διοικητικού συμβουλίου και την αυτοδυναμία.
Δύο έδρες έλαβε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Αγωνιστικό Μέτωπο», η οποία στο περασμένο ΔΣ του ΠΙΣ κατείχε 3 έδρες. Ουσιαστικά, την άλλη έδρα την έλαβε ο κ. Παναγιώτης Ψυχάρης, ο οποίος κατήλθε χωρίς την κομματική ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ υπό την οποία βρισκόταν στις προηγούμενες αρχαιρεσίες.
Από 1 έδρα έλαβαν η ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ), η ΑΠΚΙ (ΚΙΝΑΛ) και το Αγωνιστικό Κίνημα (ΑΡΣΙ).
Στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, η παράταξη με επικεφαλής την Ματίνα Παγώνη και τη στήριξη της ΝΔ ανέλαβε το 80%.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας