Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι σημαίνει το «Γ» που έγραψε κάποιος δίπλα στο κουδούνι σας - Απίστευτη εξήγηση

Τι σημαίνει το «Γ» που έγραψε κάποιος δίπλα στο κουδούνι σας – Απίστευτη εξήγηση

Παρατηρήσατε ότι κάποιος έχει σημειώσει το γράμμα «Γ», δίπλα στο όνομά σας, στο θυροτηλέφωνο της πολυκατοικίας σας; Πολλοί τρομάζουν από αυτό. Κάποια σενάρια στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για σπείρα διαρρηκτών που ενδέχεται να σας έχει βάλει στο μάτι...

Παρατηρήσατε ότι κάποιος έχει σημειώσει το γράμμα «Γ», δίπλα στο όνομά σας, στο θυροτηλέφωνο της πολυκατοικίας σας; Πολλοί τρομάζουν από αυτό. Κάποια σενάρια στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για σπείρα διαρρηκτών που ενδέχεται να σας έχει βάλει στο μάτι…

Καμία σχέση. Ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια πίσω από αυτό το φαινόμενο. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Μην ανησυχείτε! Κανείς δεν πρόκειται να διαρρήξει το σπίτι σας επειδή το «Γ» μπήκε στο θυροτηλέφωνό σας.

Ωστόσο, πρέπει να ανησυχήσετε για κάτι άλλο. Για το ότι οι διανομείς σας θεωρούν «γύφτο». Εξού και το «Γ» το πρώτο γράμμα της λέξης «γύφτος».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το thestival.gr, το «Γ» δίπλα στο όνομά σας το έγραψε κάποιος διανομέας φαγητού που έφερε στην πόρτα σας τον καφέ ή το φαγητό σας. Για ποιο λόγο το έκανε; Γιατί δεν του δώσατε πουρμπουάρ. Ο διανομέας άφησε το αποτύπωμά του για να γνωρίζουν όλοι οι διανομείς που θα σας εξυπηρετήσουν ότι δεν δίνετε φιλοδώρημα. Πρόκειται για έναν κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των ντελιβεράδων.

«Γ» όπως λέμε… «γύφτος»

«Είναι το πρώτο γράμμα της λέξης γύφτος. Τα τελευταία χρόνια οι ντελιβεράδες ποντάρουμε πολύ στα φιλοδωρήματα για να αυξήσουμε το εισόδημά μας. Κάποιοι από το σινάφι μας σκέφτηκαν ότι με το Γ στο θυροτηλέφωνο θα γνωρίζουν όλοι οι πακετάδες αν ο συγκεκριμένος πελάτης δίνει πουρμπουάρ» εξηγεί στο thestival.gr διανομέας φαγητού με αρκετά χρόνια στο επάγγελμα.

Στο ερώτημα «τι συμβαίνει στους πελάτες που έχουν το Γ δίπλα στο όνομά τους, στο θυροτηλέφωνο», ο έμπειρος διανομέας δεν έχει την απάντηση.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει πακετάς που θα φτύσει μέσα στο φαγητό κάποιου πελάτη. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος αυτό το σταμπάρισμα. Μπορεί ο άλλος να μην έχει την οικονομική άνεση για να δώσει φιλοδώρημα. Τι πρέπει να τον κάνουμε; Να τον κρεμάσουμε;» σχολιάζει ο διανομέας.

Πάντως η… αφαίρεση του τρίτου γράμματος της αλφαβήτου από το θυροτηλέφωνό σας, θα ήταν μια έξυπνη κίνηση.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024