Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο δημαρχείο Ηρακλείου
Σε εισβολή στο Δημαρχείο Ηρακλείου, την Ενετική Λότζια προχώρησε ομάδα αντιεξουσιαστών το πρωί της Τρίτης
Σε εισβολή στο Δημαρχείο Ηρακλείου, την Ενετική Λότζια προχώρησε ομάδα αντιεξουσιαστών το πρωί της Τρίτης.
Πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive.gr οι νεαροί πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη για συμπαράσταση στον κρατούμενο Σπύρο Χριστοδούλου που πραγματοποιεί απεργία πείνας. Μεταξύ άλλων, διαμαρτύρεται γιατί «η αίτηση συγχώνευσης ποινών που έχει καταθέσει για τρίτη φορά, δεν έχει εισαχθεί ακόμα στο αρμόδιο δικαστήριο για να κριθεί εκεί, όπως προβλέπει ο νόμος».
Στο κτίριο του δημαρχείου δεν μπορούν να μπουν ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί υπάλληλοι.

Φωτογραφία από cretalive.gr
- Συνταγή: Λουκουμάδες
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)








































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442