Ο Ισπανός τενίστας δημιούργησε ακαδημία στην πόλη Κανκούν του Μεξικό - Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν 8 γήπεδα τένις, 7 γήπεδα ποδοσφαίρου, 8 γήπεδο πάντελ και ένα μουσείο αφιερωμένο στον Ναδάλ.
Ακαδημία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού άνοιξε ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο πολύπειρος τενίστας την Τρίτη παρουσίασε μέσα από τα social media το «1o Rafa Nadal Tennis Centre» εκτός Ισπανίας, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Κανκούν του Μεξικό.
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διαθέτουν 8 γήπεδα τένις, 7 γήπεδα ποδοσφαίρου, 8 γήπεδο πάντελ και ένα μουσείο αφιερωμένο στον Ναδάλ. Το αθλητικό κέντρο στο Μεξικό είναι το… αδερφάκι της ακαδημίας που διαθέτει ο Ισπανός στην Μαγιόρκα.
Ο Ιβηρας στις δηλώσεις του για το νέο του εγχείρημα, ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά και τη νεολαία του Μεξικού. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι το πρώτο συγκρότημα τένις που ανοίξαμε έξω από τη Μαγιόρκα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει θέρετρο στον κόσμο που έχει ένα αθλητικό κέντρο όπως αυτό που έχει αυτή τη στιγμή το Grand Palladium του Costa Mujeres. Είναι σίγουρα διαφορετικό προϊόν από αυτό στη Μαγιόρκα. Αυτό θα είναι αποκλειστικό για τους πελάτες. Αλλά στο μέλλον ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω το τένις του Μεξικού», τόνισε χαρακτηριστικά.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ενόψει Βιλερμπάν χαρακτήρισε τα 4 ματς μέχρι να τελειώσει η regular season, τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.