Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Κριστιάν Λουμπουτέν μπαίνει στην hip - hop κουλτούρα

O Κριστιάν Λουμπουτέν μπαίνει στην hip – hop κουλτούρα

Αφού έλαβε αναγνώριση στα τραγούδια των Cardi B, Kanye West και Lil Uzi Vert, η εταιρεία τώρα αξιοποιεί νέους έγχρωμους influencers από τον κόσμο της ραπ

Ο διάσημος σχεδιαστής υποδημάτων, Κριστιάν Λουμπουτέν (Christian Louboutin) επωφελείται από το κύμα της επιρροής του brand του στην κοινότητα hip-hop.

Αφού έλαβε αναγνώριση στα τραγούδια των Cardi B, Kanye West και Lil Uzi Vert, η εταιρεία τώρα αξιοποιεί νέους έγχρωμους influencers από τον κόσμο της ραπ.

Ο Κουίνσι Μπράουν (Quincy Brown), είναι ο υιοθετημένος γιος του ράπερ Sean «Diddy» Combs (πρώην Puff Daddy) και μητέρα του ήταν το μοντέλο Κιμ Πόρτερ, που πέθανε τον Δεκέμβριο του 2017.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#RunLoubiRun out now! Directed by ME! 👽 LINK IN PROFILE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Quincy (@quincy) στις

Είναι επίσης μουσικός της R&B (ο βιολογικός του πατέρας είναι ο R&B τραγουδιστής Al B. Sure) και ηθοποιός που εμφανίζεται στη σειρά του Fox TV «Star».

Την περασμένη εβδομάδα σε πάρτι, στο ξενοδοχείο Public της Νέας Υόρκης ο Κουίνσι Μπράουν παρουσίασε την ταινία μικρού μήκους «Run Loubi Run» συνεργασία με τον Κριστιάν Λουμπουτέν για την πρώτη ανδρική και γυναικεία σειρά αθλητικών υποδημάτων του brand.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#RunLoubiRun out now! Directed by ME! 👽 LINK IN PROFILE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Quincy (@quincy) στις

Ο Μπράουν, ο οποίος ασχολείται με την υποκριτική και τη μουσική ταυτόχρονα, δήλωσε ότι η έκφραση των συναισθημάτων και των εμπειριών του δεν μπορεί να περιοριστεί σε ένα μόνο μέσο.

Ο 27χρονος είναι πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης και παραγωγός της μικρού μήκους ταινίας, στην οποία ακούγεται και το νέο του single.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Introducing the #RunLoubiRun film starring and directed by @Quincy! To mark the debut of #Louboutin’s first collection of luxury runners for men and women, the house has tapped Quincy Brown to direct, produce and star in a short film that celebrates the launch through his unique artistic lens. The film, set to his upcoming single “Mosaic” featuring @thecxde, draws from Quincy’s collective skill set as an actor, recording artist, entrepreneur and digital innovator to illustrate the visual appeal and technical prowess of the new sneaker styles. Creative Direction: Quincy Brown Talents: Peruvian actress, model and humanitarian @juanaburga starring as the female lead Recording artist, model and entrepreneur @kingcombs Entrepreneur @princejdc Host of E! News’ The Rundown @erinlimofficial Dancer and producer @kidthewiz Actress @officialmadalinaghenea

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Louboutin (@louboutinworld) στις

«Όλα ξεκίνησαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, όταν παρακολούθησε την επίδειξη μόδας – χορευτική performance του brand.

«Παρακολούθησα το σόου και ενθουσιάστηκα. Έχουν μία πολύ, πολύ διαφορετική προσέγγιση. Δεν ήταν χορογραφία ήταν περισσότερο freestyle. Προκλήθηκαν τόσα πολλά συναισθήματα όταν το είδα» είπε.

Ο Μπράουν ανέφερε στο WWD ότι βλέπει τη μόδα ως μια φυσική εξέλιξη στην καριέρα του ως δημιουργού σε πολλούς τομείς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ahead of the reveal of the @quincy X #Louboutin #RunLoubiRun film… Stay tuned!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Louboutin (@louboutinworld) στις

Ο Κριστιάν Λουμπουτέν είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για τις θρυλικές γόβες του με τις κόκκινες σόλες, τώρα όμως και πολυτελή αθλητικά παπούτσια φέρουν την υπογραφή τού σχεδιαστή από το Παρίσι.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024