Ζήτημα με την παραμονή του Ιβάν Ράκιτιτς φαίνεται πως έχει προκύψει στην Μπαρτσελόνα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sport» οι «μπλαουγκράνα» δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Κροάτη. Αν συνυπολογίσουμε μάλιστα πως οι Καταλανοί απέκτησαν για το κέντρο τον Φράνκι Ντε Γιονγκ του Άγιαξ, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.
Θυμίζουμε πως τον Ιανουάριο υπήρχαν φήμες πως ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ, χωρίς τελικά να προκύψει κάτι παραπάνω.
Οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον καθώς στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Ράκιτιτς φημολογείται πως μπαίνει και η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά, καθώς ο Κροάτης λογίζεται ως ένα από τα βασικά στελέχη της Μπαρτσελόνα.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.