Το 2003 αποσύρθηκε από τη μόδα και τον οίκο που φέρει το όνομά του και έπειτα από τέσσερα χρόνια επέστρεψε αναγεννημένος – και τελείως αγνώριστος – ως Μάνφρεντ Μιγκλέρ για να καταπιαστεί με τη σκηνοθεσία ενός μπαλέτου επιστημονικής φαντασίας για 500 χορευτές με τίτλο «The Wyld – Not of Τhis World» ή για να ντύσει, κατ’ εξαίρεση, την Μπιγιονσέ στην παγκόσμια περιοδεία της «I Am…».
Πού ήταν όμως τόσο καιρό ο εκκεντρικός μόδιστρος που αποθέωσε τα supermodels, σκηνοθέτησε το «Too Funky» του Τζορτζ Μάικλ και «έντυσε» όλες τις γυναίκες του πλανήτη με το μεθυστικό άρωμά του «Angel»;
Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Μαριλένα Αστραπέλλου σκιαγραφεί το πορτρέτο του ανατρεπτικού σχεδιαστή, με αφορμή την έκθεση «Couturissime» που είναι αφιερωμένη στο έργο του, που φιλοξενείται στο Μουσείο Καλών Τεχνών του Μόντρεαλ στον Καναδά.
Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.